OVER ONS

Mixit ice logo

Mixit Ice, actief sinds 2012, is gevestigd in Bergen op zoom en in de afgelopen jaren hebben wij ons product op allerlei evenementen met succes geïntroduceerd. Mixit Ice is een nieuw concept in Nederland dat door onze klanten met veel enthousiasme is ontvangen. Met “Mixit Ice” creëer je een eigen ijs smaak: je kan kiezen uit verschillende soorten ambachtelijk ijs en combineert die met een aantal ingrediënten zoals fruit, snoep, koek, diverse sauzen, slagroom, etc. Alles wordt ter plekken gemengd op een ijskoude steen en de persoonlijke ijscreatie is een feit. Het leuke is dat allerlei fantasierijke smaakcombinaties mogelijk zijn en iedereen zijn eigen creativiteit en smaakpapillen kan laten werken om zijn droomijsje te realiseren. Alles kan en alles mag, dat is het idee. Terwijl je wacht wordt je geïnspireerd om nieuwe smaken te bedenken en zie je hoe de nieuwste ijscreaties worden gemaakt.

Logo_Mixit ice opening 33

Mixit Ice is in te huren voor catering partijen groot en klein. Het concept voegt iets unieks aan uw evenement toe en kan op maat geleverd worden zodat u uw eigen smaak kunt delen met uw gasten. Ook kunnen wij inspelen op een gekozen thema door onze ijs en mix ingrediënten af te stemmen op uw wensen. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook het traditionele ijshoorntje leveren voor uw feest. Heeft u binnenkort iets te vieren, neem contact met ons op zodat wij vrijblijvend een offerte voor u kunnen maken.

Daarnaast maken wij ijs voor horecabedrijven in Zuidwest Brabant en zeeland, we hebben hiervoor de Mixit Ice Professional lijn ontwikkeld. Deze bestaat uit een klein standaard assortiment dat wordt geleverd in bakken van 2,5 of 5 liter. Wij hebben bewust gekozen voor een klein standaard assortiment omdat wij er de voorkeur aan geven om nauw samen te werken met de horecabedrijven om een op maat gemaakt ijsproduct te leveren. Samen met onze klanten bedenken wij ijssmaken die passen bij het bedrijf in kwestie – afgestemd op de menukaart, speciale (regionale) producten en seizoenen. Voor meer info en prijslijsten kunt u hier met ons contact opnemen.

Sinds 1 Augustus 2014 zijn wij met onze eigen ijsproductie gestart. Dit biedt ons de mogelijkheid om onze eigen ijssmaken te ontwikkelen. Ons ijs gebruiken wij natuurlijk voor onze eigen Mixit Ice evenementen en voor de bedrijven die werken met de Mixit Ice franchise formule.

Momenteel zijn wij bezig om het concept verder uit te werken zodat Mixit Ice ook voor horecabedrijven beschikbaar is door middel van een franchise formule. Bent u een horecaondernemer die iets nieuws zoekt, wij leveren de materialen, het ijs en de training om te kunnen mixen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Visit Us On Facebook